lauantai 20. lokakuuta 2012

Loma

Rubertin kanssa olen tehnyt pitkiä lenkkejä Eawokin kanssa ja ilman. Jos Wokki ei ole ollut matkassa mukana ollaan menty metsään juoksemaan. Rubert juoksee metsässä tyylillä aivot narikkaan ja menoksi. Siinä missä me käydään on aika mäkistä ja siinä on isoja kiviä. Saan kyllä välillä haukkoa henkeä kun Rubert menee tuhatta ja sataa hyppien kiviltä alas ja kumpareilta alas. Hyvin se näyttää pystyssä pysyvän joten ilmeisesti jotain aivotoimintaa sillä on hepuloidessakin!

Ilmat viilenee kovaa vauhtia joten päätin kyhätä tuolle villapaidan. Omasta päästä sen neuloin ja noh, ei siitä ihan sellanen tullut kuin kuvittelin, mutta sopivankokoinen ja ihan hyvä muutenkin se on. Ei sitä vielä tarvitse käyttää, mutta onpahan valmiina jos alkaa palelemaan. Eijän sitä tiiä vaikka sitä ei tarvitsisi ollenkaan. Rubert ei tykännyt yhtään siitä, kyllä se antaa sen päällensä pukea ja liikkuukin siinä, mutta sitä ilmettä kun sen laittaa sille. "Mamma onks mun ihan pakko?" :D

Tänään isä rakensi siperianmaaoravalle uuden häkin. Nyt on tilaa mennä!
Häkin mitat: Korkeus n.190cm, Leveys n.75cmcm, ja Pituus n.100cm. Häkissä on 25cm syvä kaivelulaatikko. Häkin sisustus on vielä hyvin hyvin paljon kesken. Ohuet oksat korvataan paksummilla heti kun oksasakset löytyy. Ja joskus häkkiin tulee paksu köysi!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo villapaita! Mites Rubertin turkki, miltä vaikuttaa? Meneekö takkuun nyt ollenkaan, kasvaako nopeasti? Meinaatko kasvattaa pitkän takasi vai pidätkö nyt lyhyenä? :)

    VastaaPoista
  2. Turkki kasvaa kohtuullisen nopeasti, ajelemisesta on vajaa 3kk ja turkki on nyt n.2-3cm? pitkää. Kyllähän tuo pikkasen takkuuntuu jo.
    En tiedä pidänkö lyhyenä vai en. Riippuu paljolti siitä minkä laatuiseksi karva tulee. Toisaalta taas me ei enää voida näyttelyissä käydä niin ei se turkilla "tee mitään" Mutta toisaalta paremman näköinen se on täydessä turkissa. Vaikeeta, mutta onneksi ei vielä tarvitse päättää :))
    Mutta jos turkki lähtee taas niin se lähtee kokonaan ei irokeesejä seuraavalla kerralla :D

    VastaaPoista