tiistai 28. elokuuta 2012

Tilannekatsaus

Täytynee varmaan aloittaa Rubertin uudesta hiusmallista mikä näkyy noissa kuvissa... Elikkä siis Rubertin turkki meni ihan hirveäksi hoitaa. Tiukkaa teki ajella se turkki pois. Minä en vain saanut sitä turkkia pysymään selvänä, ei kerta viikkoon läpiharjaus + viikolla takkujen selvittely riittänyt. En tiedä pilasiko kastraatio turkin vai vaihtaako tuo vain aikuiskarvaan vai peräti molemmat. Turkki vain pehmeni pehmenemistään ja karkea karva jäi sohville... Noh Rubertilla on nyt sitten miehinen irokeesi! Viiksetkin sillä oli, mutta ei sellasta naamavärkkiä jaksanu kattella. Pikku hiljaa alkaa omakin silmä tottua tuohon kaljurottaan :D

Rubertin treeneistä sen verran, että mikään ei toimi jos on koiria lähellä. On vain pari koiraa joiden kanssa voidaan treenata huoletta ilman, että tuo alottaa huuto konserttiansa. Mutta parempaan suuntaan se on menossa, ei se enää räjähdä niin pienistä mitä keväällä. Minun tavote tälle vuodelle onkin saada Rubert kestämään edes keskinkertainen häiriö = voisi olla normaalisti mukana ryhmä treeneissä! Ilman koiria/häiriötä osaa oikein mallikkaasti ja lähes kaikki alokas luokan liikkeet on erillisinä liikkeinä hallussa tai hionnan alla. Kyllä tää tästä ;)

Käytiin tänään vepeilemässä, mutta ei Rubert suostunutkaan uimaan, joten  Rubertin osalta vepeily jäi narulla leikkimiseen rannalla... Minut laitettiin soutamaan, mutta siitä ei tullut yhtään mitään :DD Kumivene pyöri paikallaan ympyrää ja tuuli vei mennessään. Olihan se kyllä ihan arvattavissa, ei mun taidot riitä ohjaamaan semmosta härveliä. Luovuin sitten siitä hommasta, että saatiin homma käyntiin kun tosiaan se vene ei liikkunu oikeestaa mihinkään mun "soutaessa"! Vaikutti kyllä mukavalta puuhalta, kunhan minua ei laita soutamaan ja Ruberttia uimaan...

Käytiin tänää Hennan ja Awan kanssa raviradalla treenammassa ja juoksuttamassa koiria. Kyllä sitä vauhtia taas piisasi kun Awa sai juoksuttaa Ruberttia. Ei tuo minun pieni saa ketään kiinni! Kuvista saa kiittää Hennaa :))
5 kommenttia:

 1. Toi on kyl niin siisti toi turkki :D varsinki jotenki tossa alimmassa kuvassa näkee millanen se on

  VastaaPoista
 2. Toi turkkihan on aivan mahtava. :D

  VastaaPoista
 3. Ei se silmä oikein tahdo tottua Rubertin uuteen muodonmuutokseen turkin puoleen , mutta onneksi on " uusiutuva luonnonvara" ;-) Saana kuinka teillä jaksellaan ja onko Rubertin p....li pysynyt nyt oireetomana eli parantuneena ?
  Oikein mukavaa syksynaikaa teille kaikille ja halirapsut Rubertille ja Eawokille :))
  ps. Muuten GC -syyspäivä tapaaminen jää syksyn osalta, kun kaikki viikonloput oli varattuja majalla ( ja nyt hiverstyskautena se ei onnistu muutenkaan ) mutta pidetään vaikka tammi -helmikuussa talvitapaaminen jos ei ole ihan paukkupakkas säät , mutta eihän sekään este ole jos vain saadaan kasvatteja omistajineen mukaan talvisydämellä?

  VastaaPoista
 4. Meillä menee oikee hyvin. Ainoa asia mikä on nyt muuttunut on se, että "vaihdettiin" isän kanssa koiria. Eawokki on siis nykyään minun mukanani koulussa ja Rubert lähti kotiin vanhempien luokse viettämään leppoisia päiviä. Rubert alkoi stressaamaan tätä koulussa olemista, joten koimme parhaimmaksi, että Rubert pääsee pois täältä. Eawokki on sopeutunut todella hyvin tänne :) Ja toivottavasti "pää kestää" loppuun asti :)
  Rubertin värkki on edelleen täysin terve, ei minkään laista töhkäämistä ole havaittu :)

  Tuo tapaaminen olis oikein mukava, eipä ne pakkaset häirittis! Paljon vaa vaatetta päälle nii tarkenee :))

  VastaaPoista