tiistai 5. kesäkuuta 2012

Sitä sun tätä

 
Ensinnäkin Rubertin esinahantulehdus on kastraation jälkeen parantunut kokonaan ja toivottavasti lopullisesti. Rubert tuntuu myös olevan aktiivisempi kuin ennen, tiedä sitten johtuuko kastraaiosta vai jostai muusta, mutta hyvä näin. Sillä lenkeillä ei tarvitse hinata perässä!

Tein tänään tuolle jäljen jossa oli pari mutkaa ja pienoinen maaston vaihto savelta pitkään heinikkoon. Hyvin tuo taas kerran jäljesti. Kertaalleen kadotti jäljen, siinä missä oli eniten heinää, mutta löysi itse taas jäljelle. Voi vitsi, että tuo nauttii jäljestyksestä harmi, että oma innostus tätä lajia kohtaan on hyvin alhainen. Pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa enemmän tekemään jälkeä. Suunnitelmissa olisi alkaa tekemään myös verijälkeä!

Toko jututkin alkaa luistamaan taas tuon kanssa kun tokoilut voi suoritaa lenkin yhteydessä niin, että Rubert ei ehdi tajuta, että sitä treenataan :D Rubert seuraa taas oikein hyvin ja vihdoin innokkasti, ei laamaillen, lyhyitä matkoja. Liikkestä maahan onnistuu sisällä oikein mallikkaasti. Kaukot on yllättävän nopeat (maahan-istu). Paikka makuukin alkaa onnistumaan Rubertin kanssa, paras palkka tuolle on se, että laitan sen odottamaan jotakin ja vapautan sen sitten sinne.

Ollaan nyt eilen ja tänään tehty pitkiä lenkkejä lähinnä vapaana. Rubertilla roikkuu liina varmuuden vuoksi mukana, mutta yllättävän hyvin tuo kuuntelee. Kutsusta tulee juoksujalkaa luokse, mutta välillä sillä menee pitkäksi ja joutuu muistuttamaan, että piti tulla luokse ei juosta ohi :D Mutta oikein hyvin se tulee.

Rubert on myös innostunut vedestä. Jos vettä on vain vähän (max.15cm), Rubert menee kahlailemaan ja KAIVAMAAN vettä, pönttö eläin se vaan kaivaa ja kaivaa kunnes saa hepulin ja juoksee täysiä ympäriinsä ja palaa luttaamaan vetten. Aika hyvin hienosto hauvalta joka ei suostu astumaan lätäkköihin tai liikkumaan sateessa! :))
Sitten paljon kuvia!
1 kommentti:

  1. Saana aivan ihaniiiiiiiiiiiiii kuvia Rubertista :)

    VastaaPoista