torstai 28. kesäkuuta 2012

Laiskotuttaa

Olen ollut laittoman laiska treenaamaan Rubertin kanssa... Tähän mennessä en ole tehnyt kuin pari jälkeä, kun suunnitelmissa oli tehdä useampia näin lomalla. Hakuun ilmasua en ole aloittanutkaan.
ToKossa ollaan edetty hieman tai ainakin saatu vanha taso takaisin. Olen päättäny, että näin kesän aikana saan Rubertille enemmän vauhtia ja varsinkin intoa tehdä. Into kun tuolla on ollut nolla, löntystää vetelänä mukana. Mutta nyt alkaa näkymään valoa tunnelin päässä. Intoa alkaa löytymään kun kunnolla innostaa.

Seuraaminen alkaa olla innokasta, mutta sivulle tuo tulee kuin täi tervassa. Liikkestä maahan on yllättävän nopea ja osaa tämän liikkeen niin ulkona kuin sisällä ja voin kulkea normaalia kävelyvahtia pysähtymättä ja tämän liikken piti olla asia jota Rubert ei koskaan opi ;D. Paikkamakuu onnistuu yksin ollessa, mutta kun kokeilimme viime viikolla sammari tytön kanssa paikka makuuta niin herran pää pyöri kuin väkkärä ja alkuun ei meinannut mennä edes maahan... Treeniä treeniä siis vaan tähän.
Häiriöttämässä paikassa tuo osaa jo aika hyvin tehdä, mutta pienikin häiriö niin Rubert ei kuule enää yhtään mitään, aivan sama mitä yritän niin ei se mua huomaa. Pitää varmaan mennä treenaamaan leikkipuiston viereen jossa on pari lasta sitä, että voi tehdä vaikka ympärillä tapahtuu jotakin. Täällä kun em saa koiria häiriöksi niin aloitellaan tuolla. Jäljestää Rubert voi vaikka ydinpommi tipahtais päälle sitä ei häiritte sitte nii mikää!

Rubertilla paras palkka on ehdottomasti lelu, mutta palkkaus on paras kun lelun heittä pitkälle niin että se joutuu juoksemaan sen kiinni jonka jälkeen se saa juosta lelu suussa ympyrää tai se tuo lelun minulle, että mamma vedä mun kanssa vedä nyt vedä vedä! Tää on vaan hankala palkkaus tyyli kun treenataan porukassa...
Rubertin esinahka on edelleen terve, JES! Nyt näyttää siltä, etten leikkauttanut palleja turhaan. Mutta Rubertin turkki on huonontunut, ennen kun turkkiin tuli roska se itsestään siitä tippui pois, mutta nyt varsinkin jalkoihin takertuu kaikki kiinni ja jalat takkuuntuu nopeammin kuin ennen. Voi toivon, ettei huonone entisestään, muuten tulee kalju lampuri.

4 kommenttia:

 1. Tykkään kohdasta kalju lampuri! ;)

  VastaaPoista
 2. Saana ei syytää heti huoleen Rubertin jalkakarvoista ..... syynä vois olla ( olettaisin ) alkamassa toinen turkinvaihto :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti on näin! :)
  Rubertin selkäkarvat on kans aivan pelkkää höttöä, muutenkin takkuuntuu äly helposti, koko ajan saa olla harja kourassa. Voidaa varmaa kattoa tuota turkkia sitte ko tullaa käymää :)

  VastaaPoista