sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Uimista!

Kätiin tänää uittaa Ruberttia. Ei se mikää vesipeto ole, mutta kehittyy koko ajan, tää oli sentää vasta sen toinen kerta uimassa ;)
Ruberthan ei voi edes lätäkköön astua niin ensimmäinen haaste on kastella tassut. Sitten kun tästä oltiin selviydytty ja tassut oli kasteltu, yritti tuo raukka parka uida räpiköidä 30cm syvyisessä vedessä... Jonka jälkeen veteen pitää kaivaa kuoppa :DD
Toinen haaste Rubertille on päästää jalat pohjasta, joten hieman joutuu tönäämään/nostamaan syvemmälle. Mutta sitten kun jalat on irti pohjasta lähtee Rubert uimaan omia menojaan. Keppiä ei vedestä nosta, mutta jos minä menen seisomaan syvemmälle täytyy keppi hakea minun kädestä pois ja kuljettaa rannalle.
Ylitse pääsemätön asia Rubertille on se jos minäkin lähden uimaan. Se itkeä ruikuttaa, kaartaa eteen ja näin "pakottaa" kääntymään rantaan. Rubert ui itkien vieressä rantaan asti. Mitään ongelmaa ei ole jos seison järvessä, mutta jos uin niin iskee paniikki.

Kuvia tuli napsittua runsaasti lähes 300 joten nyt tulee paaaljon kuvia meidän uinti reissusta!Unnin jälkee pitää piahtaroida!

Treeneissä olen tehnyt läpimurron! Rubert tekee oikein innoissaan jos ruokakuppi on treeneissä mukana. Eli iltaruuan yhteydessä kuppi mukaan ulos ja treenaamaan. Ai että tuo tekee hianosti ja innolla! Kaippa se odottaa sitä ruokaansa tai jotain kun ilman kuppia laamailee. Mikäs siinä treenataan sitte ruokakupin kanssa jos herra niin haluaa ei se mua häiritte. Paikkamakuukin onnistu kun kupin lykkäs nokan eteen ja kävelin pois vaikka takaa kulki ihmisiä ja vieressä naapurit rakensi tallia. Osaa myös silloin jos kuppi on Rubertin vieressä takamuksen kohdalla, se ei katso kuppia katsoo eteen päin. Joten kupi häivytys ei pitäis tai ainakaan toivottavti ole kovin vaikeaa. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti